Ett kort meddelande från Claes

I söndags var vi några stycken i Kista C som efter kaffe med dopp och snack om ditt och datt, delade ut flygblad och samlade namnunderskrifter mot svenskt närmande till NATO och vad det innebär för  säkerheten i detta landet som vi bor i. Bara trevligt faktiskt.

Nu i morgon onsdag går den påbörjade traditionen med aktivitet i Stockholms city vidare , i det att vi träffas på Drottninggatan utanför Åhlens kl 16 och håller på till ca 17.00.

DU är välkommen. Även utan krav på aktivitet om du inte känner för det.

I m onsdags träffades studiecirkeln som går igenom boken Bevara Alliansfriheten, en antologi med kunniga personer som utifrån sina erfarenheter är emot att Sverige ansluter sig till Nato( egentligen presenterade vi materialet eftersom det inte finns möjlighet på tre studiemöten att gå igenom boken. Sen får det bli mera typ självstudier).

En god midsommar tillönskas  alla av undertecknad:

Claes