Nordiska fredssamtal

degerfors352

 

Tid: 12-14 Augusti 2016.

Plats: Degerfors Folkets Hus.

Arrangemang: Folket i Bild-Kulturfront, Stockholmsavdelningen anordnar ett tredagars seminarium Degerfors i samarbete med Vänsterpartiet i Degerfors. Temat i år blir NATO-frågan. Det kommer föredragshållare från Sverige, Finland och Danmark.

Fortsatta samtal om Nej till NATO:s fortsatta arbete äger rum lördagen 13 augusti kl.12-14 när Staffan Ekbom är moderator för gruppsamtal.

Man anmäler sig genom att betala 350 kronor till Folket i Bild-Kulturfront i Stockholm, Postgiro 51 653-4. Vänsterpartiet äger ett hus där man kan bo billigt. Om man vill bo där skriver man till Jan Ask (rodvitner@gmail.com). Man får ta med egen sovsäck. Det finns ett mindre antal sängar för äldre och handikappade som måste reserveras.

Det finns pensionat, Jan-Erik Romson (romson.je@gmail.com) vet hur man kontaktar dem.